Muller Martini придбала Hunkeler

11.12.23

Ретельно зваживши всі «за» і «проти», власники вирішили об’єднати Hunkeler Group із Muller Martini Group. Muller Martini Holding AG придбала всі акції Hunkeler Group у родини Хункелерів і Credit Mutuel Equity. Суму угоди домовилися не розголошувати.

Hunkeler AG (Вікон, Швейцарія) і Muller Martini AG (Цофінген, Швейцарія) є лідерами світового ринку з інноваційними рішеннями для післядрукарської обробки паперу. Обидві компанії приділяють значну увагу рентабельному виготовленню індивідуалізованої друкованої продукції в рамках автоматизованого «розумного виробництва».

Від родини до родини (зліва направо): Штефан Хункелер (голова ради директорів Hunkeler AG), Міхель Хункелер (представник ради директорів Hunkeler AG), Бруно Мюллер (генеральний директор Muller Martini AG), Рудольф Мюллер (власник і член ради директорів Muller Martini AG), Даніель Ерні (генеральний директор Hunkeler AG), Франц Хункелер (Патрон Hunkeler AG)

Hunkeler і Muller Martini були дуже близькі роками. Давня та успішна історія розпочалася у воєнні часи, коли Ганс Мюллер працював на Hunkeler інженером-механіком, перш ніж заснував власну компанію Hans Muller / Grapha у 1946 році. Тож добрі відносини тривали десятиліттями. Близьке розташування і плідна співпраця в галузі машинобудування та виробництва компонентів є оптимальним стартовим пунктом для ще тіснішого співробітництва у майбутньому.

Обидві компанії бачать чудові перспективи об’єднання своєї інноваційної діяльності, адже зможуть ще краще обслуговувати клієнтів у всьому світі завдяки спільним продажу і техпідтримці.

Бруно Мюллер: «Поліграфія постійно змінюється і регулярно вимагає свіжих інновацій. Об’єднавши ключові компоненти двох компаній, такі як персонал, досвід і технології, ми зможемо ще краще обслуговувати наших глобальних клієнтів за допомогою інноваційних рішень у майбутньому».

Штефан і Міхель Хункелери: «Між Hunkeler і Muller Martini є давнє партнерство і регулярний обмін. Зараз це злиття дуже вигідне як для партнерів, так і для наших спільних клієнтів, оскільки забезпечить значні переваги в об’єднаній організації. Це також серйозне зобов’язання для регіону Цофінген».

  • Керівництво Hunkeler AG на чолі з Даніелем Ерні залишається відповідальним за повсякденну роботу.
  • Назва Hunkeler, продукти й послуги компанії, а також форум Hunkeler Innovationdays залишаться незмінними.
  • Колектив Hunkeler буде збережено, він і надалі працюватиме у громаді Вікон.
  • Комерційна діяльність продовжується без змін. Партнери спільно підготують необхідні корективи та впровадять їх під належним контролем.
  • Міжнародні операції відбуватимуться у звичайному режимі за наявними каналами до подальших повідомлень.
  • Muller Martini має намір продовжувати співпрацю з партнерами Hunkeler.
  • Звісно, Muller Martini виконуватиме всі наявні договірні зобов’язання.
  • Найближчими днями стартує інтеграційний проєкт, у рамках якого об’єднання двох компаній буде опрацьовано разом. Керівний комітет регулярно повідомлятиме про розвиток ситуації.

Сторони твердо вірять у майбутнє друку. Розширення асортименту продуктів та об’єднання експертного потенціалу допоможуть краще скористатися можливостями й перевагами цифрової трансформації, що триває на ринку. Тож нова організація буде сильнішим партнером для комплексних рішень, особливо в перспективному сегменті малотиражного виробництва книг.

« Muller Martini на drupa: Driving the Digital Transformation

Koenig & Bauer випустила флексомашину XD Pro »