Muller Martini на drupa: Driving the Digital Transformation

29.02.24

Під гаслом «Управління цифровою трансформацією» компанія Muller Martini продемонструє чотири високоавтоматизовані промислові лінії у робочому середовищі Connex (виставковий стенд 1B50 у залі 1).

«За допомогою новітнього обладнання ми покажемо, як можемо супроводжувати клієнтів на їхньому шляху у дедалі більш цифрове майбутнє і як вони можуть послідовно використовувати потенціал нових технологій за допомогою наших рішень», — говорить Бруно Мюллер, генеральний директор Muller Martini.

Цифрова трансформація відкриває нові можливості як для виробників машин, так і для замовників. «Дедалі частіше вирішальну роль має не окрема машина, а кілька машин у мережі. Тож АСУТП, що динамічно контролює виробничий процес, стає важливим фактором успіху. Завдяки широкому асортименту рішень, який ми цілеспрямовано розширювали протягом багатьох років, і досвіду, набутому в багатьох проєктах, ми добре підготовлені для підтримки наших клієнтів у цифровій трансформації».

Бруно Мюллер, генеральний директор Muller Martini AG, з нетерпінням чекає на drupa-2024: «Ми супроводжуємо наших клієнтів на всьому шляху цифрової трансформації як надійний партнер»

Наскрізний процес має вирішальне значення

Можливості для клієнтів полягають, зокрема, у нових формах продукції, таких як персоналізований контент або використання преміум-матеріалів, а також у виробництві на вимогу, завдяки якому можна усунути витрати на зберігання чи перевиробництво.

Успіх нової системи залежить від усього процесу, а не лише від обраної технології друку. Виготовляти невеликі партії можна і офсетним способом. Тому для рентабельного виробництва малих накладів не обов’язково потрібні цифрові машини, а насамперед — наскрізний процес від додрукарської підготовки до відвантаження продукції.

Connex: ключ до ефективного виробництва

Ключовим рушієм цифрової трансформації є система управління робочими процесами Connex, розроблена Muller Martini. «Якщо взяти до уваги необхідну функціональність для динамічного відображення всіх варіантів і впливів у виробничому процесі без ручного втручання, — це таки вражає», — каже Бруно Мюллер.

Типовим прикладом ефективності Connex є правильне розташування сторінок — спуск шпальт — на друкарській формі з усіма необхідними мітками, кодами та іншими змінними, які треба враховувати під час подальшої обробки для отримання бездоганного виробу. У деяких випадках все це динамічно змінюється від продукту до продукту. Ось чому Connex та її функції є ключем до ефективного виробництва.

Демонстрації на чотирьох інноваційних виробничих лініях

Muller Martini продемонструє, як це працює, на своєму стенді площею 1 400 м2. Усі чотири високоавтоматизовані промислові виробничі лінії — машина КБС Antaro Digital, комплекс SigmaLine Compact, ВШРА Primera PRO і ниткошвейна машина Ventura MC 200 — будуть інтегровані в робочий процес під управлінням Connex. Світова прем’єра новинки Hunkeler на стенді також засвідчить, що Muller Martini є ще сильнішим партнером із комплексних рішень, особливо у перспективному сегменті малотиражного книжкового виробництва.

Компанія виготовлятиме наживо широкий асортимент поліграфічної продукції, щоби показати, як може підтримати клієнтів на їхньому шляху в майбутнє. «Ми пропонуємо однорідну систему — це комплексна модульна платформа, яка може зростати разом з потребами користувачів, — наголошує Бруно Мюллер. — Таким чином ми супроводжуємо їх як довгостроковий партнер на шляху цифрової трансформації. І так ми дотримуємося гасла „Muller Martini — Ваш сильний партнер!“».

Ґрунтовні консультації завдяки практичному досвіду

Окрім живих демонстрацій компанія надає великого значення особистому спілкуванню з клієнтами. Як постачальник рішень Muller Martini консультує своїх замовників комплексно і показує їм, як можна зміцнити і розширити бізнес за допомогою діджиталізації. «Ми багато чому навчилися завдяки численним проєктам, реалізованим за останні роки. Зі значним пожвавленням ринку це ноу-хау поширюється дедалі більше. Наші експерти є вирішальним фактором у правильному плануванні проєктів і доведенні їх до успішного завершення», — підкреслює Бруно Мюллер.

Muller Martini придбала Hunkeler »