Koenig & Bauer Celmacch розробила технологiю двобiчного друку на гофрокартонi за один прохiд

17.03.23

Нова технологія Chroma 2S доступна для флексографських і ротаційних висікальних машин Chroma High Tech і Chroma Smart.

Першу модель Chroma Smart 2S доставлено клієнту після успішного випробування на заводі Koenig & Bauer Celmacch у Дезенцано

Нова технологія Koenig & Bauer Celmacch уможливлює оздоблення гофрокартону із внутрішнього та зовнішнього боків за один прохід аркуша. Це не тільки значно підвищує ефективність, а й відчутно знижує виробничі витрати.

«Тенденція, що повністю змінила картонну промисловість і гофропаковання зокрема, — пояснює Лука Челотті, генеральний директор Koenig & Bauer Celmacch. — Для виробників гофротари важливо мати змогу друкувати швидко й рентабельно, навіть усередині коробки — заради „вау-ефекту“ під час розпаковування або ж це може бути інструкція з використання товару».

«Ми пропонуємо обладнання усіх класів ціни та продуктивності, — наголошує Ханна Потрава, очільниця гофронапряму Koenig & Bauer. — Із висікальною секцією з можливістю попереднього налаштування для серії Chroma X Pro та функцією Top-Bottom-Printing для серій Chroma High Tech і Chroma Smart ми дійсно можемо задовольнити майже всі вимоги наших клієнтів». Після успішних випробувань Chroma Smart 2S на заводі в Дезенцано першу машину вже налагоджують у клієнта.

Chroma 2S: сучасна модульна технологія

Нова технологія двобічного друку High Board Line Chroma 2S забезпечує максимальну швидкість 10 000 арк./год. Агрегати для «внутрішнього» оздоблення також оснащено автоматикою серій Chroma High Tech або Chroma Smart.

Не потрібно спеціальних заглиблень у підлозі цеху і т. ін. Водночас персонал має ергономічний доступ для заміни кліше в усіх друкарських блоках. Так само легко налаштувати кількість робочих фарб.

«Зовнішні» друкарські блоки, не потрібні для виготовлення певного накладу, можна підготувати до наступних завдань просто під час роботи інших агрегатів — завдяки зручному дизайну серії Chroma High Tech.

Таким чином технологія Chroma 2S відкриває новий ринковий потенціал для користувачів за оптимального співвідношення ціни та якості.

Koenig & Bauer зміцнює свої позиції на ринку обладнання для гофрокартону

Зосередження на перспективних галузях, як-от аналоговий і цифровий друк паковання, є частиною стратегії Koenig & Bauer. З моменту повернення на ринок обробки гофрокартону компанія послідовно йшла цим шляхом. Нове партнерство з італійською Celmacch Group S.r.l. у вересні 2022 року сприяло розширенню асортименту Koenig & Bauer. Компанії поєднали більше 40 років досвіду в сегменті машин для обробки гофрокартону і понад 200 років розвитку технологій друку на різних матеріалах. Зокрема, Koenig & Bauer розробила високоавтоматизовані машини серії Chroma X Pro та успішно вивела їх на ринок. А завдяки серіям ChromaCUT Smart і ChromaCUT HighTech Koenig & Bauer Celmacch тепер пропонує вичерпний асортимент продуктів.

« SEE i Koenig & Bauer розширять стратегiчне партнерство

Muller Martini на Hunkeler Innovationdays »