Публикации

30.01.24

У березні 2023 року фірма Offset Print & Packaging розпочала комплексну інсталяцію останньої, найсучаснішої версії великоформатної офсетної машини Rapida компанії Koenig & Bauer — 145. Першої у Великій Британії.

30.08.23

Модульні системи транспортування форм прискорюють переналагодження і стануть у пригоді компаніям, які виготовляють безліч дрібних накладів на аркушевих машинах Koenig & Bauer середнього та великого формату.

23.07.23

Від сталого розвитку та персоналізації до інтерактивного паковання і мінімалістичного дизайну — ці маркетингові тенденції формують майбутнє пакувального ринку і матимуть вирішальне значення для успіху компаній.

26.06.23

Нова опція зацікавить друкарні, що працюють із високими стандартами якості (наприклад, виробництво ілюстрованих книг у сфері мистецтва і архітектури). Це ідеальний варіант, коли треба швидко отримати й оцінити вичерпну інформацію про колір.

29.05.23

Так вважає директор англійської друкарні TJ Books, особливо коли йдеться про сектор цифрового друку. Щоб упоратися з безупинним зростанням обсягу «цифрової» продукції, компанія використовує дві машини КБС Vareo, а також триножовий робот InfiniTrim. Один із термобіндерів Muller Martini під’єднано до подавача форзацних аркушів для виготовлення книжкових блоків у твердій палітурці.

28.10.22

Влітку 2019 року друкарня Vagner Graphic (Нансі, Франція) запустила чотирифарбову Rapida 105 LED-UV. Нова техніка замінила малоформатну машину і тепер працює разом з іншою Rapida 105. Це дало змогу давньому клієнту Koenig & Bauer і члену асоціації поліграфістів Impriclub збільшити виробничі потужності й виготовляти широкий спектр акцидентної продукції з доданою вартістю.

28.09.22

Друкарня Onlineprinters у Баварії інвестувала в обладнання Muller Martini, щоб забезпечити оптимальну обробку журналів, брошур і каталогів, надрукованих рулонною цифровою технікою.

29.08.22

Календарі зустрічей, записники і планувальники тепер доступні як у друкованому, так і в електронному вигляді. А сучасні мультимедійні технології допомагають безпосередньо пов’язати інформацію в носіях обох типів.

26.04.22

Koenig & Bauer пропонує зручний софт для оптимізації витрат, часу переналагодження та обробки завдань, дотримання графіків відвантаження продукції та використання друкарської машини.

26.01.22

Поскольку объём заказов на изделия в твёрдом переплёте ощутимо вырос, чешская типография инвестировала в машину для вставки ляссе и стопоукладчик BLSD для своей книжной линии Diamant MC 35.

1  2  3  4  5  6  7     »