Koenig & Bauer перемiстить складання флексомашин до Нiмеччини

18.02.22

Підприємство у Таваццано і надалі займатиметься проєктуванням, розробкою, техобслуговуванням та продажем CI-обладнання в Італії.

Зліва направо: Крістоф Мюллер (член ради директорів Koenig & Bauer), Луїджі Мальоккі (керівний директор Koenig & Bauer Flexotecnica), Хартмут Бройніг (керівник відділу НДР та управління продуктами Koenig & Bauer)

У вересні 2020 року Koenig & Bauer розпочала впровадження програми з підвищення ефективності P24x, щоби зміцнити свої позиції на ринку та збільшити операційний прибуток. Одним із напрямів такої діяльності є оптимізація виробничо-складальних потужностей. Послідовні об’єднання, переміщення та перебудова окремих підрозділів у межах групи компаній допомагають їй залишатися конкурентоспроможною в довгостроковій перспективі.

Це стосується і майбутнього переміщення складальних операцій Koenig & Bauer Flexotecnica із Таваццано (Італія) до Вюрцбурга (Німеччина). Спікер ради директорів Koenig & Bauer д-р Андреас Плесске запевняє: «Ми ретельно розглянули всі варіанти, щоб зберегти якомога більше робочих місць у Таваццано. Відповідальність за все підприємство робить переміщення монтажної ділянки неминучим. Об’єднання складальних потужностей в рамках групи поліпшує ефективність і прибутковість підприємства, а отже забезпечує робочі місця в довгостроковій перспективі. Основні функції, як-от проєктування і розробка, обслуговування та продаж в Італії, залишаться і будуть посилені за потреби».

«У Tavazzano ми продовжимо працювати над інноваційними, функціональними рішеннями для флексографії. Клієнти можуть і надалі покладатися на наш багаторічний досвід у галузі гнучкого паковання», — пояснює Луїджі Мальоккі, керівний директор Koenig & Bauer Flexotecnica.

Під час пандемії COVID-19 особливо зростав попит на харчові продукти, упаковані в плівку, а стрімкий розвиток електронної комерції також вимагає гнучкого паковання, адже воно порівняно легке. Сучасні флексомашини планетарної конструкції для друку на папері, плівці та інших гнучких пакувальних матеріалах є частиною широкого асортименту Koenig & Bauer, і нині це єдиний виробник друкарського обладнання, що освоїв усі процеси промислового друку майже на всіх матеріалах. Тут не заощаджують на дослідженнях і нових розробках.

Член правління Крістоф Мюллер додає: «У найближчі роки Flexotecnica зосередиться на використанні потужної сервісної мережі Koenig & Bauer із понад 1 000 співробітників та глобальному збуті для подальшого розширення частки ринку гнучкого паковання, щоб і надалі залишатися надійним партнером для наших клієнтів. Співпраця між різними бізнес-підрозділами вже довела свою ефективність».

У рамках програми з підвищення ефективності P24x група запустила чимало ініціатив: від подальшого розвитку асортименту машин згідно з потребами ринку до оцифровування процесів та зниження виробничих витрат. Таким чином, Koenig & Bauer продовжує зосереджуватися на комплексних системних рішеннях та оптимізації сукупної вартості володіння (TCO) для клієнтів. Об’єднання складальних операцій та посилення співпраці, зокрема у конструюванні та обслуговуванні, зумовить синергію в цілому процесі створення доданої вартості та в усьому портфоліо. Відкриття центрів компетенції забезпечує простір для більшої кількості інновацій, індивідуальні рішення для клієнтів та преміальну якість від Koenig & Bauer.

« ТРМ InfiniTrim доповнили 5 рiзних систем виведення

Koenig & Bauer Durst представила VariJET 106 »