Нова ТРМ Solit PRO: краще (не)можливо!

27.05.22

Триножова різальна машина Muller Martini Solit PRO має не тільки переваги попередньої моделі, такі як технологія SmartPress, але й низку цікавих оновлень.

Десять років тому Muller Martini випустила Solit, першу у світі ТРМ середньої продуктивності із запатентованою технологією SmartPress. Завдяки цій унікальній технології на базі сервопривода повітря оптимально видаляється із книжкових блоків. А сила натиску автоматично збільшується, щоб забезпечити ідеальне обрізання. Численні друкарні та палітурні виробництва оцінили чудову якість різання Solit, яка ще й переналагоджується менш ніж за три хвилини без використання інструментів.

Solit PRO є результатом поступу цієї передової технології. Тут уміщено всі перевірені часом функції попередньої моделі, насамперед революційна концепція SmartPress. Новинка має продуктивність до 4 500 цикл./год, швидкість подавання до 7 000 цикл./год і здатна обробляти стоси заввишки до 85 мм.

Крім того, Solit PRO має повністю оновлену систему подавання із телескопічним ременем, роликом-розділювачем, подавальним магазином, клапанами для переміщення до різального столу та вібраційним штовхачем із сервоприводом. Відтискні ролики забезпечують синхронізацію накладача, а віброштовхач — безперешкодне подавання нових продуктів. Крім того, розроблено агрегат, що притискає обкладинки.

У рамках модернізації було використано двигуни і компоненти управління останньої генерації, а також оптимізовано систему змащування. Також прискорилося налаштування на товщину стосу.

Завдяки точній і надійній системі подавання Solit PRO ефективно працює із продукцією як у м’яких обкладинках (наприклад, у лінію з машиною КНС Alegro), так і у жорстких палітурках (у ланцюзі перед книжковою лінією Diamant MC). Ця техніка охоплює найбільший діапазон форматів у своєму класі продуктивності, а міцна суцільнолита конструкція ТРМ забезпечує стабільно високу якість роботи.

Серед інших переваг Solit PRO — найкоротший час переналагодження завдяки високому ступеню автоматизації, налаштування без додаткових інструментів і акуратне переміщення блоків.

Цьогоріч клієнтам були доправлені перші такі машини, і схвальні відгуки не забарилися.

« Koenig & Bauer i System Brunner розширюють технологiчне партнерство

ТРМ InfiniTrim доповнили 5 рiзних систем виведення »