ТРМ InfiniTrim доповнили 5 рiзних систем виведення

25.03.22

Нові модулі забезпечують безперервний процес виготовлення (ультра)малих накладів у м’якій обкладинці.

Революційна концепція привода, обрізки і транспортування продукції без зайвих налаштувань — світова прем’єра триножової різальної машини InfiniTrim на drupa-2016 таки приголомшила багатьох поліграфістів. Це справжній робот для різання, здатний виконувати 2 000 циклів за годину, якому довіряє безліч компаній з усього світу, особливо в сегменті малотиражного виробництва аж до одиничних примірників, а надто ефективний у дуеті з машиною КБС Vareo PRO.

«InfiniTrim — найкраще обладнання, що я коли-небудь купував, — каже Енді Корк, засновник і керівний директор Printondemand-Worldwide.com в англійському графстві Кембриджшир. — Завдяки розпізнаванню штрих-кодів продукція автоматично передається з термобіндера до ТРМ».

П’ять років тому ця W2P-друкарня запустила першу в Британії машину InfiniTrim. З новітньої техніки Muller Martini підприємство вже мало кілька Vareo.

Енді Корк тоді прокоментував нове надбання так: «Це формула, яка має привести нас до сервісу „готове замовлення вже сьогодні/завтра“. Чого в нас тепер ніт, то це купи макулатури. Раніше виготовлення книги включало 19 операцій, а зараз їх дві-три — це означає менше людей, менше помилок і, що найважливіше, ми можемо швидше вивести продукт на ринок на вимогу наших клієнтів.

Поліграфія сьогодні не головне у бізнесі. Головне — виробництво загалом та рівень обслуговування. Насамперед ми маємо приголомшити замовника — не виправдати очікування, а саме приголомшити».

Нещодавно Muller Martini розширила вибір систем виведення продукції відповідно до потреб клієнта:

  • стандартне виведення;
  • виведення з коробкою для бракованих книжок;
  • виведення з роликовим столом набік;
  • виведення з коробкою для бракованих книжок і роликовим столом для сортування;
  • штабелер.

Мета цих нововведеньзробити виробничий процес максимально безперервним. Різні системи виведення продукції InfiniTrim із функціями викидання та сортування задовольняють більшість потреб. А в поєднанні зі штабелером є додатковий потенціал для заощадження коштів.

« Нова ТРМ Solit PRO: краще (не)можливо!

Koenig & Bauer перемiстить складання флексомашин до Нiмеччини »